Marnix de Bruin, Marktonderzoeker De Volksbank

“Miles Research is een competent en meedenkend onderzoeksbureau. Olaf, Wim en collega’s werken echt met ‘hoofd en hart’ voor ons. Dat merk je niet alleen aan de goede kwaliteit van de inhoud van hun werk, maar zeker ook aan het altijd plezierige contact.

Merel Kemperman, Business Insights Specialist, Smurfit Kappa Corrugated Benelux

“Miles Research biedt de juiste balans tussen expertise en flexibele samenwerking. Ze denken altijd met ons mee en zijn een prettige partij om mee samen te werken!”

Femke Schampers, Manager Business Development, Axell Employment

“De prospect accelerator heeft ons, in een voor ons redelijk nieuwe markt, veel kwalitatieve en zeker interessante gesprekken opgeleverd. De meeste afspraken zorgen voor contacten voor langere termijn. Er waren zelfs contacten die ons gevraagd hebben deze benchmark over een jaar weer uit te voeren. Kortom succesvol en daarnaast zijn we heel prettig begeleid door de medewerkers van Miles Research.”

Ruud Nelemans, HR Professional Pool Rabobank

"Mijn ervaringen met Miles Research zijn zeer positief. Ze werken snel, efficiënt, zijn flexibel en hebben oog voor de belangen van de klant. Ze zijn goed bereikbaar en ook vragen tussendoor worden snel beantwoord. Daarnaast zijn ze qua kosten zeer concurrerend."

Antoinette van Alphen, Senior adviseur Gastvrijheid, Food & Facilities AAG

“Meedenken met de klant, samen tot oplossingen komen die maatwerk zijn, is de standaard van Miles. AAG ervaart de samenwerking met Miles Research ten aanzien van het Klanttevredenheidsonderzoek voor de zorgmarkt, dat we samen hebben ontwikkeld, als erg prettig. Naast de expertise is er een grote mate van flexibiliteit en klantgerichtheid bij de medewerkers van Miles.”

Danny Jansen, Zorg van de Zaak

"Wij werken al jaren met Miles Research voor onze klant- en cliënttevredenheidsonderzoeken. De vakkundige ondersteuning is een absoluut pluspunt. Ze houden ons scherp, waardoor de onderzoeken up-to-date blijven en de resultaten relevant."

Aglaya Korthouwer, Market Research Specialist VIVAT

"Miles Research is een deskundige partij om mee samen te werken. Ze zijn betrokken, flexibel en denken goed met je mee. Ook vind ik de goede bereikbaarheid en snelheid van reageren prettig. Bovendien is er altijd ruimte en tijd voor extra vragen."

Michel Smeets, Business analist Rabobank

"Voor het maken van scherpe business analyses is Miles Research mijn vaste onderzoeksbureau. De researchers van Miles Research hebben grondige kennis van zaken als het gaat om financiële dienstverlening en het doen van onderzoek. Daarnaast kenmerkt Miles Research zich door een snelle, flexibele en slagvaardige opstelling. Deze combinatie zorgt voor een prettige samenwerking en helpen ze mij om tot heldere en doortastende analyses te komen."