Chantal Kleijn

Chantal heeft een brede ervaring opgedaan bij diverse bedrijven alvorens ze bij Miles terecht kwam. Bij Miles houdt ze zich met name bezig met telefonisch onderzoek, alsmede het beheren en plannen van afspraken. Nieuwe markten ontginnen en het leggen van eerste contacten ziet ze als grote uitdaging.

Dirk van Kemenade

Programmeren zit Dirk in het bloed. Na op zijn 8e jaar zijn eerste werkende software te hebben gemaakt heeft de ICT-wereld Dirk nooit meer losgelaten. Tijdens de studie Bestuurlijke informatiekunde is hij opgeleid tot software-architect en als zodanig de geestelijk vader van de software van Miles Research. Dirk heeft zich in 2008 aangesloten bij Miles en kan een complex technisch probleem vertalen naar eenvoudige ICT oplossing.

Joost Robben

Joost werkt sinds 2007 bij Miles als Projectmanager. In die hoedanigheid heeft hij inmiddels vele maatwerk-onderzoeken aangestuurd en begeleid. De onderzoekstools zijn mede door Joost verrijkt met vele functionele toevoegingen. Hij kent alle ins en outs en weet voor vele maatwerk-wensen een technische oplossing.

Nicole Testroote

Nicole heeft in haar arbeidsverleden vele functies doorlopen, van accountmanager tot importeur en directeur. Ze heeft ervaring opgedaan in de profit en nonprofit sector en is door haar kleurrijke achtergrond in staat om te sparren met mensen/organisaties en hen een kritische spiegel voor te houden. Haar passie is organisaties op basis van data in beweging te brengen. Inmiddels is Nicole al sinds 2006 verbonden aan Miles Research.

Nicole van Dartel

Opdrachtgevers inzichten bieden waarmee ze de betrokkenheid van hun klanten of medewerkers kunnen vergroten, is wat Nicole nog altijd - na bijna 20 jaar ervaring in onderzoek - drijft. Een goed onderzoek is in haar ogen een mix van vakinhoudelijke kennis, integer handelen en samenwerking met de klant. Dat is waar zij in haar rol als projectmanager voor gaat.

Olaf van Gurp

Olaf van Gurp is afgestudeerd psycholoog. Hij heeft een brede werkervaring opgedaan bij de Rabobank, Postbank en SNS Reaal. Bij SNS uiteindelijk 15 jaar verantwoordelijk geweest voor marktonderzoek in de breedste zin van het woord. In 2007 heeft Olaf samen met Wim het bureau Miles Research opgericht. Een project wordt geheel van A tot Z opgepakt, uitgewerkt, ingeregeld en gerapporteerd op de wijze die de klant zelf wenst. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

Sander Wegdam

Sander heeft een opleiding Commerciële Economie voltooid waarna hij het onderzoeksvak is ingerold. Sander is sinds 2010 met veel plezier werkzaam bij Miles als projectmanager. Met een echte hands-on mentaliteit zorgt hij dat een grote verscheidenheid aan klanten optimaal wordt geholpen. Door zijn technische affiniteit heeft hij zich ontwikkeld als een PowerBI-deskundige en vertaalt data naar simpele weergaves.

Wim Graafmans

Gedurende de 18 jaar die hij heeft gewerkt bij GfK heeft Wim ervaring opgedaan in alle ins en outs van het onderzoeksvak. Dit vormde een uitstekende basis voor een eigen full service bureau: Miles Research. Sinds de oprichting in 2007 heeft Miles Research opdrachten uitgevoerd voor veel aansprekende bedrijven. Wim is daarbij vaak de sparringpartner, wat altijd leidt tot creatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor onderzoeksvraagstukken, maar ook voor de distributie van de opgebouwde informatie.

Miles is op zoek naar Projectleider Marktonderzoek

Projectleider marktonderzoek | Miles Research B.V.

Miles Research B.V is een full service marktonderzoek- en adviesbureau, actief in een groot aantal verschillende branches en internationaal opererend. De medewerkers van Miles Research kenmerken zich vooral door een no-nonsense houding, teamspirit, innovativiteit, vakkennis en professionaliteit. Zij zijn allround en kunnen meerdere disciplines tegelijkertijd uitoefenen. Miles Research brengt haar klanten graag in beweging, waarbij zorgvuldigheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Miles Research hecht hierbij een grote waarde aan servicegerichtheid.

De laatste jaren wordt het uitvoeren van goed marktonderzoek meer en meer gekoppeld aan slimme technologische oplossingen om de resultaten te delen en klanten snel inzicht te geven in vervolgacties. De projectleiders van Miles Research kunnen niet alleen zelfstandig een onderzoeksproject opzetten, begeleiden en rapporteren, maar vinden het ook leuk om de resultaten te rapporteren in maatwerk dashboards.

Ons kantoor is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Rijen. Ga voor meer informatie naar onze website: www.miles-research.com

Ter aanvulling van ons team zoeken we een projectleider, die verantwoordelijk wordt voor diverse kwantitatieve onderzoeken. Je zoekt voor onze opdrachtgevers naar de beste oplossingen en voert het benodigde onderzoek zelfstandig uit; dit bestaat uit het opstellen, programmeren en testen van (kwantitatieve) vragenlijsten. Vervolgens analyseer je de onderzoeksgegevens en vertaalt deze in heldere en bondige onderzoeksresultaten. Je hebt affiniteit met techniek, zodat je zelf ook na een interne opleiding dashboards kunt ontwikkelen, op maat gemaakt voor je klanten.

Je communiceert waar nodig met de opdrachtgever over de voortgang en stemt de operationele en projectmanagement zaken af.

Het aantal uren dat je per week bij ons komt werken, is bespreekbaar. Echter gaan we uit van minimaal 24 uur en maximaal 36 uur. Eventueel kan een deel van de tijd vanuit huis worden gewerkt.

We zoeken:
• Je hebt een HBO of WO opleiding, waarin je vaardigheden op het gebied van marktonderzoek, analyse en statistiek hebt opgedaan.
• Je hebt minimaal drie jaar ervaring als projectleider, hetzij aan klantzijde hetzij aan bureauzijde.
• Je hebt een prima kennis van SPSS.
• Daarnaast heb je bij voorkeur affiniteit met ICT-oplossingen.
• Je bent er aan toe om zelfstandig marktonderzoek uit te voeren en conclusies te rapporteren.
• Je bent analytisch sterk, scherp op de details en je werkt planmatig naar een resultaat toe.
• Je kunt goed omgaan met deadlines, zoekt gemakkelijk de samenwerking met anderen en communiceert professioneel met klanten.
• Je bent een teamplayer en werkt graag samen met de andere projectleiders.

We bieden:
• Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we een informele en plezierige werkomgeving met alleen maar professionals, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een omgeving waar initiatief alle ruimte krijgt en de lijnen kort zijn.
• We hebben een positieve en open werksfeer waarin je grotendeels zelf je werk kunt indelen.

Hoe kun je solliciteren? Als je interesse hebt in deze vacature, stuur dan jouw sollicitatie voorzien van motivatie en CV naar: olaf@miles-research.com. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Olaf van Gurp (06-16449182).