Bella Makatini

Bella heeft achtereenvolgens Communicatiewetenschap en Sociologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Met statistiek kon zij al snel uit de voeten. Na het voltooien van haar studies is zij in 2007 aan de slag gegaan als projectmanager onderzoek en heeft zij vervolgens zowel aan bureau- als aan klantzijde gewerkt. Bella heeft affiniteit met kwantitatief en kwalitatief onderzoek in de breedste zin van het woord.

Chantal Kleijn

Chantal heeft een brede ervaring opgedaan bij diverse bedrijven alvorens ze bij Miles terecht kwam. Bij Miles houdt ze zich met name bezig met telefonisch onderzoek, alsmede het beheren en plannen van afspraken. Nieuwe markten ontginnen en het leggen van eerste contacten ziet ze als grote uitdaging.

Dirk van Kemenade

Programmeren zit Dirk in het bloed. Na op zijn 8e jaar zijn eerste werkende software te hebben gemaakt heeft de ICT-wereld Dirk nooit meer losgelaten. Tijdens de studie Bestuurlijke informatiekunde is hij opgeleid tot software-architect en als zodanig de geestelijk vader van de software van Miles Research. Dirk heeft zich in 2008 aangesloten bij Miles en kan een complex technisch probleem vertalen naar eenvoudige ICT oplossing.

Joost Robben

Joost werkt sinds 2007 bij Miles als Projectmanager. In die hoedanigheid heeft hij inmiddels vele maatwerk-onderzoeken aangestuurd en begeleid. De onderzoekstools zijn mede door Joost verrijkt met vele functionele toevoegingen. Hij kent alle ins en outs en weet voor vele maatwerk-wensen een technische oplossing.

Nicole Testroote

Nicole heeft in haar arbeidsverleden vele functies doorlopen, van accountmanager tot importeur en directeur. Ze heeft ervaring opgedaan in de profit en nonprofit sector en is door haar kleurrijke achtergrond in staat om te sparren met mensen/organisaties en hen een kritische spiegel voor te houden. Haar passie is organisaties op basis van data in beweging te brengen. Inmiddels is Nicole al sinds 2006 verbonden aan Miles Research.

Nicole van Dartel

Opdrachtgevers inzichten bieden waarmee ze de betrokkenheid van hun klanten of medewerkers kunnen vergroten, is wat Nicole nog altijd - na bijna 20 jaar ervaring in onderzoek - drijft. Een goed onderzoek is in haar ogen een mix van vakinhoudelijke kennis, integer handelen en samenwerking met de klant. Dat is waar zij in haar rol als projectmanager voor gaat.

Olaf van Gurp

Olaf van Gurp is afgestudeerd psycholoog. Hij heeft een brede werkervaring opgedaan bij de Rabobank, Postbank en SNS Reaal. Bij SNS uiteindelijk 15 jaar verantwoordelijk geweest voor marktonderzoek in de breedste zin van het woord. In 2007 heeft Olaf samen met Wim het bureau Miles Research opgericht. Een project wordt geheel van A tot Z opgepakt, uitgewerkt, ingeregeld en gerapporteerd op de wijze die de klant zelf wenst. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

Sander Wegdam

Sander heeft een opleiding Commerciële Economie voltooid waarna hij het onderzoeksvak is ingerold. Sander is sinds 2010 met veel plezier werkzaam bij Miles als projectmanager. Met een echte hands-on mentaliteit zorgt hij dat een grote verscheidenheid aan klanten optimaal wordt geholpen. Door zijn technische affiniteit heeft hij zich ontwikkeld als een PowerBI-deskundige en vertaalt data naar simpele weergaves.

Wim Graafmans

Gedurende de 18 jaar die hij heeft gewerkt bij GfK heeft Wim ervaring opgedaan in alle ins en outs van het onderzoeksvak. Dit vormde een uitstekende basis voor een eigen full service bureau: Miles Research. Sinds de oprichting in 2007 heeft Miles Research opdrachten uitgevoerd voor veel aansprekende bedrijven. Wim is daarbij vaak de sparringpartner, wat altijd leidt tot creatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor onderzoeksvraagstukken, maar ook voor de distributie van de opgebouwde informatie.

Werken bij Miles Research

Wil je deel uit maken van ons team? Wij zoeken nu een

Medewerker Marketing/Communicatie (1 dag in de week)

Miles Research is op korte termijn op zoek naar een HBO student(e) marketing communicatie, die geïnteresseerd is 1 dag in de week bij ons te komen werken. In een klein team van enthousiaste mensen werk je vanuit ons kantoor in Rijen.

Taken:
- opstellen van een marketing - en communicatieplan
- beheer content en uitvoering van het plan
- focus: Search Engine Optimization, website, content marketing, LinkedIn etc..

Je denkt mee in hoe wij Miles bij opdrachtgevers en potentiële klanten beter onder de aandacht kunnen brengen.

Ben jij communicatief sterk in woord en geschrift, vind je het leuk om op een informeel kantoor ervaring op te doen met een leuke bijverdienste, heb je affiniteit met techniek en heb je een hands-on mentaliteit? Wij zijn benieuwd naar jouw frisse blik en kennis.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Nicole Testroote via info@miles-research.com.